Skip to main content

Over CAMALEO

Camaleo is een Belgisch sportbedrijf gespecialiseerd in sport- en sportieve vrijetijdskleding voor teams en particulieren.

Voetbal, wielrennen, lopen, fitness en casual zijn de 5 grote pijlers van Camaleo Sportswear. Het merk wordt gerund door mensen met een jarenlange ervaring als actief sporter. Zo weet ons team als geen ander wat er nodig is om de klanten een optimale service te bieden.

In de naam ‘Camaleo’ (Baskisch voor kameleon) vindt u een andere grote troef van dit sportmerk. Net als het dier passen wij ons heel gemakkelijk aan verschillende situaties aan. Zo kunnen we moeiteloos omschakelen tussen de verschillende sporttakken en de noden van onze klanten.

Camaleo wil zich onderscheiden door middel van exclusiviteit. Elk team kan bij ons een uitrusting naar keuze samenstellen. Geen standaardmodellen! Bij Camaleo heeft elk team een eigen DNA. Op deze manier kunnen clubs een eigen identiteit creëren.

Het spreekt voor zich dat wij 100% kwaliteitsvolle kleding aanbieden. Wij werken samen met fabrieken in verschillende landen en hechten daarbij veel belang aan waarden en normen.

Naast de actieve sportuitrustingen voor clubs en groepen bieden wij een ruim gamma van vrijetijdskledij aan. Ook na het sporten mag u immers stijlvol door het leven gaan. De kledij is samengesteld uit puur organische texturen (eco-vriendelijk). Dit alles kan u terugvinden in de webshop.

Camaleo hecht veel belang aan persoonlijk contact met de klanten. Aarzel zeker niet ons te contacteren voor verdere informatie, ons team komt graag bij u langs.